Iedereen heeft ze wel al eens zien voorbijkomen op social media: de pastelversie van de STABILO BOSS markeerstiften. De laatste tijd zijn ze echt een trend op Instagram, Tumblr en Facebook. Tijd voor een review!

Ondanks dat ze nog maar pas overal te zien zijn op social media, bestaan ze wel al sinds eind 2016. In de punt vind je 2 verschillende diktes, zowel 2 mm als 5 mm. Ideaal om te markeren als om titels mee te schrijven dus!
Ze bestaan in 6 verschillende kleuren: roze, oranje, geel, groen, blauw en paars.

Laten we maar meteen overgaan naar de positieve punten.
First things first, de kleuren zijn prachtig! Mijn favorieten zijn zeker de blauwe en de groene. De kleuren zijn subtiel, maar zijn toch zo duidelijk.
Felle kleuren zorgen voor hoofdpijn na een tijdje, wat deze absoluut niet doen. Dit zorgt ervoor dat je concentratie veel langer blijft hangen.
Wat voor mij een positief punt is, maar wat voor andere misschien een minpunt kan zijn: de gele stift. Hij is donkergeel, wat hem dus eigenlijk geen pastel maakt. Hierdoor past hij ook niet echt bij de andere 5 kleurtjes. Toch stoort mij dit niet en vind ik het een heel mooi kleur.

Helaas is er wel één minpuntje: de hoeveelheid inkt. Op het einde van je lijntje, wanneer je de stift van het papier haalt, laat hij nog veel inkt achter. Dit zorgt voor een donkere plek. Ikzelf los dit op door het uit te vegen (naar de ‘binnenkant’ toe, dus waar je al gemarkeerd hebt) en dan valt het al een heel stuk minder op. Doordat de gele stift al zo donker van zichzelf is, heb je dat bij deze niet. Wanneer je titels schrijft met je markeerstiften, zorgt dit wel voor een mooi effect, dus dat is dan weer een pluspunt. 😉

Verder nemen ze redelijk veel plaats in, maar dat zie je meteen als je ze koopt dus dat zie ik niet als een minpunt. Zelf heb ik gemerkt dat ze niet meer of minder doordrukken dan andere markeerstiften.

Ik raad ze zeker aan, aan iedereen die eens iets nieuw wil proberen in plaats van de standaard felle kleurtjes!

 

Post Author: Mariska Naessens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may also like

Back to school giveaway!

De meesten onder jullie willen er waarschijnlijk nog niet aan

How to: plannen

Of je het nu voor jezelf wilt toegeven of niet:

How to: goede presentaties geven

Als er iets is waar ik in gegroeid ben doorheen

Recommended
Recommended
AAls er één serie populair is nu, is het wel…